”Golden Osten” vid World Gallery of Art on Paper/Osten

Vid en prisceremoni den 16 december 2011 fick jag ta emot ”Golden Osten” i samband med öppnandet av årets upplaga av utställningen World Gallery of Art on Paper/Osten.

Man har i Skopje under 40 år uppmärksammat teckningen och detta evenemang har utvecklats till en internationell scen för teckningskonsten och för konst på papper. I år deltar konstnärer från 50 länder. Vid ceremonin tilldelades även den serb/franske konstnären Vlademir Velickovic “Grand Prix For Life Work” och utnämningen ”World Cultural Heritage award” gick till Ostens samling runt Pablo Picassos arbeten på papper.

Min teckningskonst har faktiskt även tidigare tilldelats First Prize of Theme at World Gallery of Drawings/Osten 2009 och Honorary certificate of highest quality vid International Biennal of Drawing i Plzen Tjeckien 2009. Otroligt smickrande.

Jag blev årets stipendiat och Första Pristagare 2004 vid Tecknings Triennalen på Landskrona.

Golden Osten

Golden Osten

Mer om ”Golden Osten” hittar du här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s