Utställning i Prag

christoOSTEN art on paper presenterar the AWARDED ARTISTS of the World Gallery of Drawing Utställningen äger rum på Galerie KRITIKU i Prag med öppnande den 20 Augusti kl. 18.00. ( http://www.galeriekritiku.cz/ )

På utställningen visas verk av  Christo, Joze Ciuha, Vladimir Velickovic, Pablo Picasso, Victor Vasarely, Dimitar Avramovski Pandilov, Kai Savelsberg, Marc Frising, Peter Heydek, Stefan Berger med flera. Utställningen visar konstnärer som blivit tilldelade utmärkelser under åren 2009-2013.

Stefan Berger har tilldelats tre utmärkelser vid Osten – World Gallery of Drawing:

First Prize at the Biennal of Awarded Artists  2011

Golden Osten  2010

First Prize for Theme  2009

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Osten art on paper presents the ARTISTS AWARDED of the World Gallery of Drawing exhibition held at Galerie KRITIKU in Prague with opening August 20 at. 18:00.

The exhibition includes works by Christo, Joze Ciuha, Vladimir Velickovic, Pablo Picasso, Victor Vasarely, Dimitar Avramovski Pandilov, Kai Savelsberg, Marc Frising, Peter Heydek, Stefan Berger and others. The exhibition presents artists who have been awarded honors in 2009-2013.

Stefan Berger has been awarded three awards at Osten World Gallery of Drawing:

First Prize at the Biennale of  Awarded  Artists  2011

Golden Osten  2010

First Prize for Theme   2009

 

In cooperation with Gallery of Art Critics, settled in Palace Adria in center of Prague ( http://www.galeriekritiku.cz/ ), and with support of the Ministry of Culture of Republic of Macedonia, The Embassy of Republic of Macedonia in Czech Republic, as well as the Ministry of Culture of Czech Republic, the State Cultural Fund of Czech Republic and the City of Prague – OSTEN art on paper is presenting the AWARDED ARTISTS of the World Gallery of Drawing. On the exhibition the artworks of Christo, Joze Ciuha, Vladimir Velickovic, Pablo Picasso, Victor Vasarely, Dimitar Avramovski Pandilov, Kai Savelsberg, Marc Frising, Peter Heydek, Stefan Berger, Zlatko Glamocak, Vasko Taskovski, Gligor Cemerski, Simon Semov, Nice Vasilev, Pavle Kuzmanoski, Atanas Botev, Rosica Lazeska, Toni Sulajkovski, Blagojce Bane Naumoski, Stefan Hadzi Nikolov, Tatjana Maneva and others awarded artists on the World Gallery of Drawing. The exhibition will be open on August 20, 2013 at 18h

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s